Jules en Julia schoenen ontstond bij mij toen ik op zoek was naar leuke schoenen voor mijn twee zonen.

Als lerares en modeliefhebber kom ik veel in contact met wat er reilt en zeilt bij jongeren en in de modewereld.  Dit gaf mij een drijfveer om Jules en Julia op te starten.

Algauw wist ik welke richting ik uit wilde, zowel geklede als 'coole' schoenen, een mooi aanbod voor jongens en meisjes.

Wat betreft merken moet je mij niet veel nieuws meer leren, ik laat mij ook jaarlijks inspireren op een grote beurs in Italië, de schoenenstad bij uitstek!

Later kwamen de kledijcollecties erbij.  We proberen leuke en unieke fashion-items aan te bieden tegen een leuke prijs.  Zo kan je veel meer afwisselen.  Ook voor de kids hebben we nu een leuke Spaanse collectie in ons aanbod.

Ik wil vooral een open sfeer creëren, waarbij u zich niet in een 'gedwongen' boetieksfeer bevind, iedereen is welkom, de winkel heeft een vrije ingang.

Kwaliteit en prijs zijn belangrijk, we leven in een sterk en voortdurend veranderende maatschappij, maar voetjes zijn belangrijk, je hebt ze immers je hele leven lang nodig, dus soigneer ze maar :-)

Meer en meer raak ik geïnspireerd om mijn eigen ding te gaan doen in 'schoenen', wordt vervolgd...

Dank u aan alle lieve klanten van klein tot groot om lokaal en onlinelokaal te shoppen. Zonder jullie kan deze droom niet uitkomen.

Shoe & fashion love <3 Evelien Devulder